Iniciem als Muntells el cicle “Llengua i societat”

Actualitat
Iniciem als Muntells el cicle "Llengua i societat"

El passat dia 14 d’abril es va realitzar la primera de les xerrades sobre “Llengua i societat” que pretenen divulgar entre els pares i mares de l’alumnat de les escoles i els instituts quina és la realitat sociolingüística del nostre país, en quina situació es troba la llengua catalana, quines són les seues perspectives i què cal fer per millorar-les.

Aquesta primera xerrada, a càrrec de Jordi Martí Monllau, va tenir lloc a la localitat dels Muntells, convidats per l’AMPA de l’escola 16 de febrer, a la qual volem reiterar el nostre agraïment per la seua invitació i el nostre reconeixement per l’interès que mostren cap a la llengua de tots. 
Les properes xerrades es duran a terme a Sant Jaume d’Enveja, per invitació de l’AMPA de l’escola de primària, i a Sant Carles de La Ràpita, per invitació de l’AMPA de l’institut Els Alfacs. Aquelles associacions de mares i pares d’alumnes, o qualsevol altre col·lectiu, que desitgin participar al cicle, només cal que es posin en contacte amb Òmnium Ebre a través de l’adreça [email protected].
Teniu a continuació el programa general d’aquestes xerrades: Programa
Podeu trobar més informació sobre llengua catalana al Facebook de Som Escola a les Terres de l’Ebre

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.