Inscripcions a la Meridiana i al bus per al Vot a Vot

Actualitat

Ja us podeu inscriure al tram de la Meridiana pel 11 de setembre al web de Via lliure a la república catalana

Ja us podeu inscriure al tram de la Meridiana pel 11 de setembre al web de Via lliure a la república catalana https://via.assemblea.cat/cat/inscripcions 
A l’Alt Camp ens toquen els trams 100-103. Mira-ho en el plànol https://via.assemblea.cat/cat/recorregut
Si voleu anar-hi en grup caldria apuntar-se junts al bus i al mateix tram del web.
Com l’any passat cal inscriure’s al web,  i si vols anar amb el bus,:
 
RESERVA DE BUSOSApunta’t al bus de la Via Lliure a la República Catalana de l’11S 2015. Reserva  plaça a la parada de Valls-Alt Camp per la Independència: a partir del 25 de juliol, cada dissabte d’estiu de 10 a 13 al Pati de Valls (excepte el 15 d’agost, que es trasllada al dimecres,12), i també per la FiragostPreu: 12 €, que s’han de fer efectius en el moment de fer la reserva, que és per ordre d’inscripció.
 
També el dia 4 i 5 Òmnium Alt Camp vendrà tiquets de bus, a la paradeta del Firagost.
 
La informació de samarretes, etc.  la trobareu al web. https://via.assemblea.cat/cat/
 

Propera activitat d’Òmnium Alt Camp:
 
Dins la campanya Ara es l’hora, l’activitat Vot a Vot: sortida a Barcelona el 5 de setembre  de les 8  les 4 de la tarda ( trucades de 10 a 2)
 
La seu d’Òmnium Alt Camp posa a disposició un bus gratuït per anar en grup a Barcelona i fer l’activitat Vot a Vot.
Dins la campanya Ara es l’hora, estem organitzant la participació a l’activitat Vot a Vot, des del territori. Es una activitat que la pots fer individualment o en grup.
 
Participa a la conversa més gran que s’ha fet mai a Catalunya https://www2.omnium.cat/noticia/participa-la-conversa-mes-gran-que-sha-fet-mai-catalunya#sthash.gunxsjwx.dpuf
 
En que consisteix l’activitat i perquè la fem en grup?

Convidem a les seus d’Òmnium (i les territorials de l’ANC) a organitzar una sortida en grup (bus, transport públic,…) per venir a fer trucades. Trucareu als veïns i veïnes del mateix territori/comarca/ciutat. Quan arribeu, us ajudarem amb una sessió formativa molt breu i clara. Tindreu un ordinador, un telèfon i uns auriculars. Les trucades es generen de manera automàtica i tindreu un guió a les pantalles. El centre de trucades permet que 100 persones comparteixin arguments de forma simultània i permet que programem les trucades al vostre territori. 
 
Què cal fer per apuntar-se ?
Envia un correu electrònic a [email protected]  amb el tema Participo en l’activitat Vot a Vot 5/9, amb el nom i el telèfon. Indica quantes persones vindreu.
Els dies 4 i 5 d’agost, també us podreu apuntar a la paradeta d’Òmnium Alt Camp que hi haurà al Pati, pel Firagost.
 
Us animem a participar-hi!
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.