IV Premi Rafael Juncadella

Actualitat

Enguany se celebrarà la quarta edició del Premi Rafael Juncadella d’Òmnium Nou Barris. Hi participes?


El Premi Rafael Juncadella té una voluntat molt clara: reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social.  Nou Barris ha estat des de sempre territori de lluites compartides, i des d’Òmnium Cultural Nou Barris ens sentim en deute amb tota aquella gent que va lluitar a favor dels drets i de millorar les condicions de vida de la població de Nou Barris, així com amb tota la gent que a dia d’avui segueix amb aquesta lluita. Com a entitat que treballa per la llengua, la cultura i la cohesió social arreu del país, volem posar el nostre granet de sorra en aquesta tasca imprescindible que és la lluita per la cohesió social, a través de la cultura, al districte.

Des d’Òmnium Cultural Nou Barris, doncs, ens volem adreçar a totes les entitats i persones que treballen en aquesta direcció al districte: moltes gràcies per la vostra feina. Sou imprescindibles.

L’any passat el premi es va atorgar a Noemi Rocabert i Argila,  el jurat va escollir la seva tasca a l’Escola Mestre i Morera com un exemple de lluita per l’equitat dels nens i nenes de la zona nord de Nou Barris. S’ha volgut reconèixer la feina constant que ha fet  treballant en xarxa amb l’AMPA i amb moltes de les entitats de Ciutat Meridiana. La seva dèria era i és que no podem dissassociar cultura, identitat i cohesió social. Noemí va decidir que la dotació econòmica de 500 euros que va lligada al premi sigui per a l’entitat Ciutat Aqüeducte. Van recollir el premi  en nom de l’associació Laura Vílchez i Isabel Moreno.

T’hi sumes?

Termini per presentar la candidatura: 15 d’abril al 15 de setembre de 2021. 

Fem Cultura. Fem Nou Barris!