Joan Badia lidera la nova etapa d’Escola Catalana, la històrica revista d’educació editada per Òmnium Cultural

Actualitat

,,,

El passat mes de desembre, la revista Escola Catalana arribava al número 461 i anunciava un fet remarcable dins la seva història: que a dia d’avui ja suma quaranta-quatre anys al servei del món educatiu català. La Junta Directiva d’Òmnium Cultural donava la benvinguda a una nova etapa marcada pel canvi del consell de redacció i agraïa “la feina ininterrompuda” durant vint anys del que fins ara havia estat el consell de redacció, dirigit per Carme Alcoverro.

“Escola Catalana estrena a partir del mes de gener un nou director, Joan Badia, juntament amb un consell de redacció renovat que comptarà amb la participació de membres de diferents àmbits relacionats amb el món de l’educació com són Susanna Arànega, Rosa Boixaderas, Pere Martí i Colom, Amaya Saura, Montse Torra, Anna Jolonch, Pere Martí i Bertran i Sònia Llinàs. La coordinadora de la revista continuarà sent Gisela Muñoz”.

Al llarg d’aquest 2010, doncs, els lectors veurem canvis en la revista, “que continua amb el mateix compromís de generar opinió i reflexió al voltant del món educatiu als Països Catalans, però amb la intenció de traspassar els límits dels espais físics dels centres escolars, anar més enllà i fer una aportació a la societat en general, perquè, en definitiva, l’educació al nostre país en major o menor mesura ha d’interessar tothom”.