Jornada groga solidària a la Porta de Sarrià

Actualitat

La gestora d’Òmnium a Sarrià-Sant Gervasi va ser una de les entitats organitzadores.

Dissabte 14, dia de la proclamació de la República, era prevista una llarga jornada groga solidària a la Porta de Sarrià organitzada conjuntament entre les entitats i els partits del districte.
Malgrat el plugim persistent del matí, per torns, una cinquantena de nens i nenes van poder fer un taller impartit per la xef Ada Parellada del qual sortien amb un wrap de verdures i pernil fet d’ells sota el braç, també en sortien amb un somriure d’orella a orella.
Ja cap al migdia, Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn, va dirigir unes paraules d’agraïment als assistents a la jornada groga.

Posteriorment, es va començar a dinar, sota les carpes. Tanmateix, la pluja es feia més intensa. I per això finalment ment es va decidir recollir i deixar els concrets previstos per a la tarda per una ocasió meteorològicament més favorable. El groc ben aviat tornarà al barri!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.