“L’1 d’octubre a Reus, el dia que vam abraçar la llibertat”

Actualitat

Es pot adquirir pel preu de 18€ a la seu d’Òmnium Baix Camp i a les llibreries Gaudí i Roslena de Reus

El passat 20 d’abril es va presentar a la Sala Santa Llúcia de Reus el llibre “L’1 d’octubre a Reus, el dia que vam abraçar la llibertat” en unacte amb música en viu a càrrec de Fito Luri i Gerard Marsal, la presència de representants dels Bombers de Reus, els Avis i Àvies per la Llibertat, Jordi Perelló i els Advocats Voluntaris 1 d’octubre  i d0’Esther Cuixart, germana de Jordi Cuixart, la germana de Jordi Cuixart ha llegit una carta escrita pel seu germà des de la Presó la qual també està inclosa al llibre.

En el següent enllaç podeu visualitzar l’acte complert:

Promogut per Òmnium Baix Camp i amb edició a càrrec de les filòlogues Agnès Toda i Txell Granados, “L’1 d’octubre a Reus, el dia que vam abraçar la llibertat” recull 26 relats que expliquen les vivències durant la jornada de l’1 d’octubre a Reus. Dues narracions per a cadascun dels col·legis electorals de la ciutat, uns escrits explicats des de moltes visions diferents per descriure el que els autors van viure aquell dia.

Han col·laborat en aquesta tant persones de l’actualitat reusenca com autors anònims, amb diverses postures respecte l’assumpte i de perfils laborals, socials i ideològics diversos que tènen en comú la intensitat de llur vivència durant el referèndum. El llibre també incorpora reproduccions d’obres d’artistes de Reus i la comarca i seleccionades per Aureli Ruiz, cedides expressament per a l’ocasió i que podran veure’s en el seu formatat original a la  sala Santa Llúcia.

El llibre, que  ha esdevingut un dels més venuts del panorama local d’aquest Sant Jordi, es pot adquirir pel preu de 18€ a la seu d’Òmnium Baix Camp i a les llibreries Gaudí i Roslena de Reus.