La campanya #NadalGroc arriba a Sarrià – Sant Gervasi

Actualitat

Sant Gervasi omple l’arbre de nadal de desitjos de llibertat la vesprada del divendres 5 de gener.

Amb el president de la nostra entitat, Jordi Cuixart, a la presó juntament amb el president de l’ANC Jordi Sànchez així com el Vicepresident Junqueras i el Conseller Forn, aquestes no eren unes festes nadalenques normals i tampoc no hem permès que ho fossin. Amb l’objectiu de mostrar la solidaritat amb els presos i les seves famílies, Òmnium Cultural ha fet diverses accions pel territori.

La vigília de Reis, la gestora d’Òmnium Sarrià – Sant Gervasi, amb la col·laboració de voluntaris, va instal·lar a la plaça de Kennedy un Arbre dels Desitjos de Llibertat perquè veïns i veïnes que s’acostessin a la plaça hi poguessin penjar cartells grocs amb el seu desig. Poc a poc, a llarg de la tarda-vespre, el nostre arbre de Nadal es va anar engalanant amb els cartells grocs plens de desitjos de llibertat de tothom que es va acostar a la plaça a transmetre la seva solidaritat i ganes de continuar lluitant.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.