La conferència ‘La Central de Talarn, motor de la industrialització Catalana’, un viatge en la història del Pallars

Actualitat

Dissabte 8 de juny, va tenir lloc a l’Epicentre de Tremp una interessant xerrada a càrrec del Xavier Tarraubella sobre La Central de Talarn, motor de la industrialització Catalana. L’eix de la conferència va ser el procés de construcció d’aquesta infraestructura, des de la seva concepció fins a la seva posada en marxa, i les repercussions que va tenir a nivell comarcal i nacional, tant en l’aspecte econòmic com social.

D’altra banda, el diumenge 9, el mateix Xavier Tarraubella ens va guiar en la sortida que va tenir lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella, la qual va incloure una visita a la mateixa central, únic cas conegut d’una instal·lació elèctrica en funcionament que és visitable.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.