La Flama del Canigó arribarà als poble de la Selva Interior

Actualitat

Un any més, el 23 de juny arribarà la Flama del Canigó arreu dels Països Catalans, i com de costum, també arribarà a la Comarca de la Selva.

Aquest any s’hi han afegit alguns pobles que havien perdut la costum de la rebuda i d’aquesta manera s’ha estès la tradició per territori Selvatà.

A continuació deixarem tota la informació que cal saber sobre els llocs de rebuda i sobre les entitats que fan possible l’arribada.

A les 17 h la Flama del Canigó arribarà al pàrquing de l’Hostal Rolls (Ctra. Nacional II, km 698 (GI-555), 17410 Sils, Girona), a càrrec de Marc Espier de Vilobí d’Onyar.  A partir d’aquí, tots els pobles del voltant podran anar a recollir la Flama per portar-la als seus respectius municipis i celebrar la posterior Revetlla de Sant Joan.

18.30 h · Rebuda de la Flama a Hostalric a càrrec de la Crida per Hostalric.

19h · Rebuda de la Flama a la Plaça Farners de Santa Coloma de Farners a càrrec del Club Olímpic i Òmnium Selva Interior.

19h · Rebuda de la Flama a Arbúcies a càrrec de la Comissió local de la Flama de Canigó i Òmnium Selva Interior.

19.30 h · Rebuda de la Flama a Vilobí d’Onyar a càrrec d’Òmnium Selva Interior i ANC de Vilobí d’Onyar.

19.30 h ·Rebuda de la Flama i a La Cellera de Ter i Anglès a càrrec del Centre Cultural Parroquial de La Cellera de Ter.

19.30 h · Rebuda de la Flama Sant Hilari Sacalm a càrrec del Club Atlètic de Sant Hilari i amb col·laboració de Guillables, Òmnium Selva Interior i l’Ajuntament.

20 h · Rebuda de la Flama a Vidreres a càrrec de l’Associació Vitraris.

També hi haurà rebuda de la flama a les següents localitats:  a Riudarenes a càrrec de l’ANC de Riudarenes,  a Breda i a Caldes de Malavella a càrrec del Club Excursionista de Caldes. 

 

*aquesta informació es pot ampliar i/o modificar als propers dies.