La primera edició del VOC es tanca amb la festa de lliurament de premis

Actualitat

El projecte posa de manifest el potencial de l’audiovisual en català

La sala Alfa del barri de Gràcia de Barcelona ha acollit la festa final del VOC, en la qual s’han lliurat els premis d’aquesta primera edició. Realitzadors, actors i membres dels equips dels treballs guanyadors han pogut intercanviar impressions amb els integrants del jurat i els organitzadors de la Mostra VOC, que ha omplert de cinema i audiovisual en català 25 poblacions del país durant 10 dies.

El curtmetratge Cavalls Morts, de Marc Riba i Anna Solanas, la websèrie El Ramon de les olives, de Yago Alonso i Carme Marfà i el micrometratge Sense color, de David Ruiz, han estat guardonades amb el Premi VOC del Jurat. D’altra banda, el Premi VOC del Públic ha estat pel curtmetratge La Creu, de Dani Seguí, la  websèrie Les coses grans, de Roger Coma i el micrometratge Voltes i voltes, de Laura Lachetta i Jose Galindo.

El jurat ha destacat la qualitat del les obres guanyadores, així com de la resta dels treballs presentats als premis VOC, que en aquesta primera edició han estat 121 curtmetratges, 25 micrometratges i 11 websèries.