La Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat es presenta divendres amb la implicació de la societat civil

Actualitat

La Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat es presenta divendres amb la implicació de la societat civil

Aquest divendres a les set del vespre, Pallejà acollirà la presentació pública de la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat (cartell), amb el suport de la societat civil de la comarca i diverses personalitats.

L’acte comptarà amb la intervenció de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Josep M. Àlvarez, secretari general d’UGT, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO, i Frederic Prieto, president de la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat, a més de Salvador Esteve, alcalde de Martorell, Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, i Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat. L’alcalde de Pallejà, Ismael Àlvarez, donarà la benvinguda.

La Taula es va constituir el desembre passat i, fins ara, ha aconseguit el suport de gairebé 400 entitats locals, 23 partits i associacions polítiques, pràcticament tots els sindicats i 21 ajuntaments de la trentena que hi ha a la comarca (un 70% del total). Totes aquestes entitats, organitzacions, etc., donen suport, doncs, al dret a decidir el futur polític de Catalunya a les urnes.

L’aforament és limitat.