La V compta ja compta amb més de 70.000 inscrits

Actualitat

“Ara és l’hora” crida a inscriure’s per garantir l’èxit de la gran senyera a la V de l’11 de setembre

A hores d’ara ja hi ha més de 70.000 persones inscrites a la “V” de l’11 de setembre que unirà la Plaça de les Glòries amb la Plaça Pius XII i la Plaça Ildefons Cerdà de Barcelona.

Tot i això, la campanya “Ara és l’hora“, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, organitzadora de l’11 de setembre, fa una nova crida a inscriure’s pel web als diversos trams amb els quals es pretén dividir totes les persones que vulguin participar de la mobilització.

“Ara és l’hora” ha expressat que vol convertir la “V” de l’11 de setembre en el mosaic més multitudinari de la història del país en forma de senyera. La “V” serà un missatge clar al món de la voluntat majoritària a Catalunya de fer i guanyar la consulta el 9 de novembre. Per a l’organització, la mobilització massiva de l’11 de setembre és la millor garantia de la consulta del 9 de novembre. És un pas imprescindible. En aquest sentit, la campanya recorda que per garantir-ne l’èxit cal que tothoms’hi inscrigui tal com es va fer l’any passat des de l’Albera fins a les Terres de l’Ebre.

Així, amb la voluntat de combinar una bona logística alhora que garantir l’espectacularitat del missatge, des d’avui el web de la “V” incorpora una nova forma per organitzar la V que permet a les persones que s’hi inscriuen escollir el tram que volen omplir i el color de la samarreta per fer la senyera. De la mateixa manera, el sistema d’inscripció fa que es recomanin trams a les persones interessades segons la seva residència a través del codi postal (adjuntem quadre de recomanacions). Amb aquesta acció es pretén que cada comarca s’encarregui d’omplir algun tram/trams a través dels autocars que s’organitzaran al territori i facilitar la plena ocupació de la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona l’11 de setembre.

Paral·lelament, “Ara és l’hora” avança en els diferents camps d’acció que va plantejar en la seva presentació el 17 de juliol. De fet, a hores d’ara la campanya ha tingut un bon impacte entre la població catalana i ha començat a teixir una bona xarxa de voluntaris, així com també ha assolit una xifra considerable de “micromecenatge” a través dels donatius que han fet desinteressadament centenars de catalans i catalanes. Així mateix, “Ara és l’hora” ha iniciat els últims dies una campanya intensiva en mitjans de comunicació, carreteres i espais públics d’arreu del país. La finalitat és estendre el missatge que ha arribat el moment de fer un darrer esforç per aconseguir l’objectiu de celebrar la Consulta i fer que guanyi l’opció del Sí a un país nou.
 

Trams destinats a cadascuna de les comarques del país

Terres de l’Ebre

1 i 2

Les Corts

Ponent

3 i 4

Les Corts

Alt Penedès

5, 6 i 7

Sarrià-Sant Gervasi

Garraf

8 i 9

Sarrià-Sant Gervasi

Baix Penedès

10 i 11

Sarrià- Sant Gervasi

Pla de l’Estany

12

Esquerra de l’Eixample

Gironès

13, 14, 15

Esquerra de l’Eixample

Baix Empordà

16

Esquerra de l’Eixample

Garrotxa

17

Esquerra de l’Eixample

Alt Empordà

18

Esquerra de l’Eixample

Alt Empordà

19

Gràcia

La Selva

20

Gràcia

Vallès Occidental

21, 22, 23, 24 i 25

Gràcia

Illes

26

Gràcia

País Valencià

27

Sagrada Família

Catalunya Nord

28

Sagrada Família

Pirineus

29 i 30

Sagrada Família

Baix Llobregat

36, 37, 38 i 39

Sants- Montjuïc

Priorat

40

Sants- Montjuïc

Alt Camp

41 i 42

Sants- Montjuïc

Conca de Barberà

43

Sants- Montjuïc

Baix Camp

44 i 45

Poble Sec

Tarragonès

46 i 47

Sant Antoni

Tarragonès

48

L’Hospitalet

Anoia

49

L’Hospitalet

Bages

50

L’Hospitalet

Bages

51 i 52

Horta-Guinardó

Berguedà

53 i 54

Horta-Guinardó

Solsonès

55

Horta-Guinardó

Maresme

56 i 57

Ciutat Vella

Maresme

58

Barceloneta

Maresme

59 i 60

Dreta de l’Eixample

Vallès Oriental

61 i 62

Dreta de l’Eixample

Vallès Oriental

63

Gramenet

Catalunya Exterior

64

Sant Adrià de Besós

Osona i Ripollès

65, 66, 67 i 68

Badalona

 

www.araeslhora.cat