L’assemblea general ratifica la junta d’Òmnium Terrassa

Actualitat

També es va aprovar el pressupost i el pla de treball del 2016.

El passat 12 de novembre es va celebrar al Centre Cultural l’Assemblea General d’Òmnium Terrassa, que va aplegar més d’una vintena de socis i va comptar amb la presència del secretari de la junta directiva Jordi Bosch. 

L’assemblea d’aquest any comptava amb les eleccions de mitja junta en què calia renovar els càrrecs de president, de tresorer i de cinc vocalies. La candidatura presentada, formada pels membres de la junta actual, ha sigut votada favorablement pels socis de l’entitat. Xavier Ordeix seguirà sent el president de l’entitat, Jordi Centelles el tresorer i Jordi Miralda, Montserrat Muntada, Manel Martí, Mariona Vigués i Rafel Català continuaran a les vocalies. 

Després de les votacions, es va fer un repàs de totes les activitats fetes durant el 2015 i es va mostrar el tancament econòmic de l’exercici 2015. Posteriorment es va presentar el pla de treball del 2016 que inclou algunes novetats com l’aposta d’acostar-se més al públic juvenil, una fira de joguines en català i un projecte de cohesió social que se celebrarà arreu del territori, amb la possibilitat d’engegar més propostes i noves col·laboracions amb altres entitats. Juntament amb aquest pla de treball també es va presentar el pressupost per al 2016. 

Finalment, el secretari de la Junta Nacional Jordi Bosch va explicar els reptes actuals de l’entitat i va destacar la importància de l’educació i la cohesió socials per mantenir la unitat nacional.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.