L’entitat ja suma 115.000 socis a tot el món

Actualitat

L’actor Viggo Mortensen, nou soci d’Òmnium Cultural

Barcelona, 10 de maig de 2018- L’actor nordamericà Viggo Mortensen se suma a la família d’Òmnium i ja és soci de l’entitat. Òmnium Cultural, que va assolir la xifra de 100.000 socis el passat mes de març, no para de créixer en suports i ja té 115.000 socis arreu del món.

Fa un any Viggo Mortensen es va sumar al manifest Let catalans Vote, un document amb la signatura de més de mig centenar de personalitats de diferents àmbits -entre elles cinc premis Nobel- on es demana fer possible el dret a decidir del poble de Catalunya.

Nascut a Nova York, ha viscut llargues temporades a l’Argentina, Veneçuela i Dinamarca. Va debutar al món del teatre als Estats Units, i al cinema, després d’un primer paper de la mà de Woody Allen, ha actuat a més d’una trentena de pel·lícules. Va ser però la trilogia de El Senyor dels Anells de Peter Jackson qui el va fer famós entre el gran públic.

Benvingut, Viggo! Avui ja som 115.000 socis, si encara no ho ets, suma-t’hi aquí!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.