L’Escola de Lletres de Tarragona, Premi el Balcó 2021

Actualitat

El dia 1 de setembre de 2021 es van reunir a Tarragona els components del jurat del Premi el Balcó: Rosa Maria Codines Farré, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Pau Ricomà Vallhonrat, alcalde de Tarragona; Mayte Solé Clavero, representant de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna, Premi el Balcó 2019; Mònica Pujals Adell, sòcia d’Òmnium Cultural del Tarragonès; i Júlia Cantons Romero, secretària d’Òmnium Cultural del Tarragonès.


Els reunits examinaren detalladament les propostes rebudes, considerant-ne els mèrits i acordaren concedir el PREMI EL BALCÓ 2021 a:


L’Escola de Lletres de Tarragona

L’Escola de Lletres de Tarragona és una entitat sense afany de lucre que neix l’any 2002 amb l’objectiu d’acollir i formar alumnat interessat en el món de l’escriptura, la lectura i la creació literària. Amb aquest guardó, Òmnium Cultural vol reconèixer la seva trajectòria i la seva feina incansable. A més, el Jurat ha volgut destacar l’entitat perquè considera que des de les seves aules aconsegueix irradiar cultura i respecte per la llengua catalana.

 

L’homenatge i el lliurament del guardó està previst que tingui lloc el dia 21 de setembre, a les 17h, als jardins del Teatre Metropol de Tarragona. Per la situació de pandèmia actual, l’aforament és molt restringit. Durant l’acte mantindrem totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats. Més endavant s’anunciarà si l’acte serà obert al públic.