Lliurament del Premi Sambori Òmnium 2017 al Vallès Occidental

Actualitat

L’entrega de premis del Vallès Occidental se celebrarà el 29 de març a les 18.30 h al Centre Cultural de Terrassa. Si vols conèixer les joves promeses de la narrativa catalana, t’animem a assistir-hi!

El jurat del Vallès Occidental, que inclou les 4 seus de la comarca – Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa- ja té el veredicte dels finalistes del premi per a la fase de demarcació.

L’entrega de premis d’enguany se celebrarà a Terrassa i comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa. Si voleu conèixer les joves promeses de la narrativa catalana, us convidem a assistir-hi!

L’onzena edició del Premi Sambori Òmnium ha tornat a créixer tant en participació d’alumnes com de centres. En el cas de la demarcació del Vallès Occidental, enguany hi han participat un total de 41 centres, presentant un total de 212 treballs que optaven als 18 finalistes de la demarcació.

El Premi Sambori Òmnium va néixer el curs 2006-2007 i ha anat incrementant, any rere any, la  seva participació. 
 
Més informació del Premi Sambori Òmnium.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.