Marcel Mauri: “Les lluites no s’abandonen. Hem de seguir recorrent totes les decisions injustes que es prenen a l’Estat espanyol”

Actualitat

El vicepresident d’Òmnium, present al ple d’Estrasburg, assegura que és una jornada de contradiccions: “alegre per Puigdemont  i Comín; trist perquè Oriol Junqueras també hauria de ser aquí”.

 

Estrasburg, 13 de gener de 2020 – El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Rios, ha posat en valor la “persistència” del president Carles Puigdemont i de Toni Comín el dia que prendran possessió de l’acta d’eurodiputat al Parlament Europeu. Des d’Estrasburg, Mauri ha admès que es tracta d’una jornada de sentiments contradictoris que es debat entre “la immensa alegria de veure per fi Puigemont i Comín al Parlament” i alhora “amb una reivindiació ben viva: que l’Oriol Junqueras també hauria de ser aquí”. Segons el vicepresident d’Òmnium, aquest camí de Puigdemont i Comín fins aconseguir entrar a la cambra de representants comunitària tal com va votar la ciutadania, és una mostra de “perseverança” i ha recordat que “les lluites no s’abandonen”. “Hem de seguir recorrent totes les decisions injustes que tenen lloc a l’Estat espanyol perquè no li quedarà més remei que acabar reconeixent la legalitat internacional; no se’n poden situar fora”, ha remarcat. “El que ha passat avui a Estrasburg”, ha afegit Marcel Mauri, ens demostra que quan la justícia europea actua, es fa justícia; quan ho fa l’espanyola, no”, ha sentenciat.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.