MARXA DE TORXES

Actualitat

ARA ÉS L’HORA. Units per un país nou

Entitats cíviques i organitzacions polítiques i sindicals de tot l’àmbit catalanista i nacionalista català a Lleida, entre les quals es troba Òmnium Cultural a Lleida-Ponent i l’ANC del Segrià, convoquem els nostres socis, afiliats i simpatitzants, i a la ciutadania en general, a la MARXA DE TORXES que es farà a Lleida el dimecres 10 de setembre. El punt de trobada serà al Roser (carrer Cavallers) a les 8 del vespre per anar cap a la porta de la mitja lluna de la Seu Vella, on llegirem un manifest i farem una ofrena floral. El lema de la marxa és el de “Som una nació. Nosaltres decidim”, i l’objectiu és el d’afirmació nacional i del dret a decidir dels catalans.

També us convoquem i us emplacem a participar en les marxes de Torxes que es fan arreu del territori el mateix 10 de setembre amb el mateix esperit, així com a ajudar-nos a difondre aquestes convocatòries. Podeu consultar-les a:  marxadetorxes.cat

Així mateix, cal dir-vos que aquest any Òmnium no farà l’ofrena a Lleida per tal de poder facilitar la participació a la V de Barcelona que es farà a la tarda. Esperem que ben aviat les ofrenes de la diada nacional siguin commemoratives de la plenitud nacional.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.