Mauri: “És imprescindible que els partits acordin un full de ruta compartit amb valors de la República”

Actualitat

El vicepresident d’Òmnium assisteix a l’assemblea constituent d’Òmnium Baix Empordà

La Bisbal d’Empordà, 28 d’Abril de 2018- El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, assegura que “és imprescindible que els partits republicans acordin un full de ruta compartit que s’edifiqui sobre els valors de la República”.
Mauri ha insistit que la repressió del govern espanyol vulnera els drets de tots els ciutadans i que estem davant una ofensiva judicial que no es limita a la qüestió catalana sinó que també reprimeix a tots aquells que qüestionen l’estat i el govern del PP. Tot plegat, un exemple clar del retrocés democràtic en el qual està immers l’estat espanyol.
Mauri ha fet aquestes declaracions en el transcurs d’un debat amb l’exconsellera Montserrat Tura a La Bisbal d’Empordà en el marc de l’assemblea constituent de la territorial d’Òmnium Baix Empordà. “Avui és un dia important perquè demostra que Òmnium continua creixent arreu de Catalunya”, ha dit Mauri.
Tant Mauri com Tura han coincidit a destacar que l’1 d’Octubre ha marcat un punt d’inflexió i que l’esperit d’aquella jornada no es pot deixar enrere.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.