Mauri: “Som davant un govern espanyol que no respon absolutament a res”

Actualitat

Tarragona 20 d’agost.- EL vicepresident d’Òmniu, Marcel Mauri de los Rios, ha reiterat a Pedro Sánchez la voluntat d’Òmnium de reunió dins la roda de contactes que vol fer amb les entitats de la societat civil. Com ja li va expressar el president Jordi Cuixart, empresonat des de fa 22 mesos per exercir els seus drets fonamentals, “no trobarà una altra entitat a l’Estat amb tanta massa social” i li ha demanat que expliqui per què no es vol reunir amb una entitat que representa més de 170.000 socis. “És evident que allò que li explicarem no li agradarà”, ha dit Mauri, “com a nosaltres no ens agrada la seva actitud amb Open Arms, o l’actitud que va tenir al judici, on l’Advocacia de l’Estat, que depèn directament de Pedro Sánchez, s’ha mantingut al costat de les tesis de VOX enlloc d’escoltar les Nacions Unides”. “Som davant un govern espanyol que no respon a res, ni a les nostres peticions de trobada ni a la crisi humanitària com la que estem vivint al Mediterrani”, ha sentenciat.

Marcel Mauri ha visitat aquest dimarts el bus d’Òmnium ‘Ho tornarem a fer’ que ha fet parada a la Rambla Nova de Tarragona. El bus encara l’última setmana de recorregut després d’un mes viatjant de nord a sud per les poblacions més turístiques del país explicant a turistes estrangers i d’arreu de l’estat com aquesta sentència del Suprem. Com ha explicat el vicepresident de l’entitat, tothom ha de tenir clar que si la sentència del Suprem acaba condemnant drets fonamentals com el de manifestació, “els afectarà a tots”. “Una sentència que no sigui absolutòria serà una gran injustícia i per això caldrà seguir mobilitzats i exercir tots els drets vulnerats”, ha afegit.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.