Milers de persones participen a l’empaperada massiva arreu del país

Actualitat

“No defallirem fins que el Govern legítim sigui lliure i sortirem al carrer fins que acabi la repressió”

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha advertit que la mobilització pacífica però ferma de la societat catalana no s’acabarà fins que els presos polítics recuperin la llibertat. “No defallirem fins que els Jordis, el president i el Govern legítim siguin de nou aquí. I no deixarem de sortir al carrer per exigir la llibertat i que s’acabi la repressió”, ha afirmat Mauri en l’acte central de l’empaperada de país que s’ha fet aquest migdia a la plaça Universitat de Barcelona.
Mauri ha afirmat que cal sortir al carrer per “denunciar la vergonya democràtica que suposa l’empresonament d’homes i dones bons, gent de pau que l’únic que han fet ha estat complir de forma pacífica i democràtica les seves promeses”.
“Davant d’aquells que ens volen dividits i violents, més diàleg. Això ja no va de banderes sinó de construir plegats un futur on l’odi, la persecució i la violència no hi tinguin lloc”, ha afegit el vicepresident de l’entitat que també ha fet una crida a participar a la gran manifestació per la llibertat dels presos polítics el proper dissabte 11 de novembre a Barcelona i a secundar la jornada d’aturada de dimecres 8 de novembre: “la República la construïm dia a dia des de les places i carrers”.