Mobilitza’t pel dret a decidir amb els castellers el 8 de juny

Actualitat

64 colles castelleres participaran en la jornada “Catalans want to vote. Human towers for democracy”

Queden molt pocs dies perquè 64 colles castelleres i milers de castellers participin en una de les accions d’internacionalització del fet català més espectacular dels últims temps: 8 castells simultanis en 8 capitals europees (Barcelona, Berlin, Londres, Lisboa, París, Ginebra, Roma, Brussel·les). L’acció es desenvoluparà el diumenge 8 de juny a les 12h amb un lema clar: “Catalans want to vote. Human towers for democracy” (Els catalans volem votar. Castells per la democràcia).

A més de les capitals europees, 37 viles catalanes, Pamplona i Mont-real també viuran la reivindicació de la consulta del proper 9 de novembre a través d’actuacions castelleres, una de les millors expressions culturals que tenim com a país. La llista sencera de localitats on hi haurà colles actuant la podeu trobar aquí.

Des d’Òmnium Cultural animem a catalans i catalanes a assistir a les places castelleres catalanes i internacionals el diumenge 8 de juny per fer pinya al voltant dels castells per un objectiu ben noble: el dret a decidir dels catalans. 

Pàgina web del projecte “Catalans want to vote”.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.