Mural a favor de la Democràcia a Sant Martí

Actualitat

El dissabte 29 de juliol un grup de voluntaris de seus territorials de Barcelona, entre elles Òmnium Sant Martí com a seu acollidora de l’acció, van col·laborar a pintar un dels murals que es van fer arreu del país.

Una desena de voluntaris, d’Òmnium Sant Martí i d’altres territorials de Barcelona, van ajudar a l’artista graffiter a emblanquinar la paret i pintar el mural, situat al carrer Veneçuela entre Provençals i Selva de Mar, al districte de Sant Martí.

El mural és un dels primers que es van pintar el dissabte 29, dia d’inici de l’acció “Omplim el país de democràcia” dins de la campanya “Crida per la Democràcia” impulsada per Òmnium. Tots ells, encara que amb estils diferents, porten com a lema la paraula “democràcia”.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.