Òmnium acollirà la tertúlia ‘La veu dels gitanos catalans’

Actualitat

Òmnium Alt Empordà donarà a conèixer els guanyadors del XXXIII Concurs per a la Joventut el proper diumenge 13 de maig a les 6 de la tarda al Teatre El Jardí de Figueres.

Òmnium ha organitzat un acte per conèixer quina és la situació actual dels gitanos catalans. La tertúlia, que es farà aquest dijous a partir de les 7 de la tarda a la seu nacional d’Òmnium Cultural, comptarà amb la presència d’Antoni Carbonell (Sicus), Manel Carbonell i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, i servirà per ratificar el compromís existent entre l’entitat i el col·lectiu gitano català.

L’acte duu per nom La veu dels gitanos catalans i permetrà als assistents conèixer de primera mà el present d’un col·lectiu que  fa molts segles que va arribar al nostre país i que ha mantingut peculiaritats pròpies al mateix temps que ha fet seva part de la cultura tradicional catalana. Al final de l’acte, un dels ponents, Antoni Carbonell (Sicus), cantant de grups com Sabor de Gràcia, interpretarà un parell de cançons.