Òmnium Alt Penedès porta la campanya “Un país normal” al transport públic de Vilafranca

Actualitat

L’entitat cultural difon el lema ‘9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten’ a les estacions de tren i busos de la ciutat

Dins de la campanya “Un país normal”, diversos voluntaris d’Òmnium Alt Penedès han repartit durant aquesta setmana a Vilafranca centenars de fulls volants amb el lema “9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten” en una clara defensa de la consulta pactada per una immensa majoria al Parlament que es celebrarà el proper 9 de novembre i per fer arribar a tothom l’argumentari favorable al dret a decidir i consolidar la consulta en l’imaginari col·lectiu. L’acció ha tingut lloc a les estacions de Rodalies i de busos de la capital altpenedesenca entre les 7 i les 8 del matí.

L’acció s’emmarca dins les activitats que s’estan duen a terme arreu de la comarca per promoure la consulta i la participació de la ciutadania per poder decidir el futur del país de forma democràtica el proper novembre. Òmnium continuarà amb les activitats i accions per eixamplar el suport social a la consulta i per la victòria del doble Sí.

La campanya “Un país normal”, impulsada per Òmnium Cultural des de l’octubre, ja ha dut a terme altres accions massives i simultànies arreu de Catalunya, com la col·locació de 300 pancartes amb el lema ‘9N. És normal que un país voti com pot viure millor’, bustiades o encartellades. Paral·lelament, la seixantena de comitès locals creats fins ara continuen organitzant accions de proximitat, que volen implicar entitats i persones d’arreu del territori. Fins ara s’ha mobilitzat un miler de voluntaris i Òmnium Alt Penedès anima a tothom a implicar-se en aquesta campanya que permet viure des de dins un moment històric pel país.