Òmnium Anoia lliura els XIV Premis al Compromís Cultural a la Germana Rosa Munté, en la categoria individual, i a l’AUGA, Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de l’Anoia, en la categoria de col·lectiu.

Actualitat

L’acte comptarà amb l’assistència del vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri l’actuació musical de Joan Rovira, el qui va ser l'”artista revelació” dels premis Enderrok 2016 per votació popular

La germana Rosa Munté i Serra, premiada en la categoria individual, per la seva trajectòria de tota una vida dedicada al suport als més febles a la nostra ciutat. Al llarg de gairebé quatre dècades ha col·laborat amb l’Hospital d’Igualada, Càritas, els nens i nenes sahrauís i, més recentment, amb Les Dones de les Tardes del Dimecres.

 

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia, premiats en la categoria de col·lectiu per la seva tasca de difusió de la cultura, per despertar l’interès, estimular i satisfer les inquietuds intel·lectuals de la gent gran de la comarca.

 

La col·laboradora social, Rosa Munté i l’AUGA són exemples d’aquells que fan tot el possible per arribar a l’impossible. Al suport als més febles a la nostra ciutat han marcat la trajectòria de la Germana Rosa Munté. I la difusió de la cultura a la gent gran defineixen a l’AUGA .

 

L’acte tindrà lloc el divendres 20 d’abril, a les 19:30h, al Teatre municipal de l’Ateneu Igualadí i serà presentat pel periodista Igualadí, Joan Maria Morros, cap dels serveis informatius de RAC1

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.