Òmnium Baix Llobregat Est celebra l’assemblea anual

Actualitat

 

Òmnium Baix Llobregat Est va celebrar el dissabte 14 de gener l’assemblea general ordinària de socis i sòcies. A dos quarts d’onze del matí, va començar l’assemblea amb la salutació i benvinguda de la Sussagna Artigas, presidenta de l’Ateneu Santfeliuenc, entitat on es celebrava l’assemblea.

La sessió va començar amb la lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea general anterior i, a continuació, es va fer un repàs a les activitats fetes aquest 2022 i també es va agrair la feina feta pels membres actuals de la junta, aquelles companyes i companys que van marxar durant l’any 2022 així com a tots els voluntaris i voluntàries que les van fer possibles.

Durant l’assemblea també es va renovar la junta en tots els càrrecs , segons les diverses durades ( per 4 i 2 anys). L’única candidatura presentada, continuista, va ser votada pels socis i queda constituïda per Xavier Amadó (presidència), Josep Molins (vicepresidència), Albert Otero (tresoreria), Maria Piñol (secretaria); i les vocalies de Paquita Molins, Joan Pastor, Magdalena Comadevall, Palmira Badell i Albert Macià.

De cara a aquest 2023 es va presentar un pla de treball on destaca el compromís de prioritzar els projectes dins de l’àmbit de la cohesió, la llengua, la cultura i els drets civils i polítics. Una vegada aprovat pels assistents el pla de treball i el pressupost pel 2023, va fer la cloenda Dídac Amat, membre de la junta nacional d’Òmnium, agraint la tasca de la seu territorial i explicant els reptes principals de l’entitat a escala de país.

Recull fotogràfic de l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Baix Llobregat Est, celebrada a Sant Feliu de Llobregat: