Òmnium celebra el Sant Jordi 2017 a Sants i al Poble-sec

Actualitat

La junta territorial va repetir parada a Sants i es va estrenar al Poble-sec.

Sant Jordi és un dia per passejar, per trobar aquell llibre que ens agrada, per comprar alguna rosa per regalar a la persona estimada i també per reivindicar la cultura catalana. Sant Jordi és més que el dia del llibre i la rosa.

Per això, vam organitzar una paradeta al Pas de Fructuós Gelabert, per donar suport al Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) i fer una recollida massiva de signatures d’adhesió al manifest en favor del referèndum. Vam demanar al voluntariat d’Òmnium que participés; com a resposta a la crida, van venir sis persones.

Estàvem situats en un dels llocs més transitats de Sants, envoltats de paradetes de roses. Al llarg del matí, en aquest punt vam obtenir més de sis-centes adhesions. Els grans signaven i els més petits s’emportaven un globus o uns caramels, i potser no només els petits.

També vam vendre alguna samarreta de Lluites Compartides, vam repartir punts de llibre i fulls informatius del projecte Lliures. I per qui volia més informació sobre la nostra entitat, teníem a mà díptics per repartir. Un matí ben aprofitat on es va demostrar que la gent té interès per la situació política i concretament perquè es faci el referèndum. Vam plegar la paradeta cap a dos quarts de tres, quan el carrer ja es buidava per anar a dinar.

D’altra banda, per primera vegada Òmnium Sants-Montjuïc va fer una parada al barri del Poble-sec, concretament a la plaça del Molino. Des de les 10.30 h del matí fins a les 7 del vespre, un grup de voluntaris i voluntàries d’Omnium van estar recollint signatures en favor del Pacte Nacional pel Referèndum. La concurrència de gent va ser molt gran, especialment al migdia, i junt amb els voluntaris i voluntàries de Poble-sec per la Independència, treballant junts, van recollir-se més de cinc-centes signatures.

Galeria d’imatges al FB d’Òmnium Sants-Montjuïc

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.