Òmnium Cultural del Vallès Oriental renova la seva Junta amb Pere Martínez com a president i Ramon Casanovas com a president d’honor

Actualitat

,,,

El proppassat dissabte 5 de juliol la delegació comarcal d’Òmnium Cultural de Granollers va celebrar la seva assemblea ordinària on, entre d’altres qüestions, es va renovar la Junta, es van aprovar els comptes de l’entitat a nivell comarcal i es va aprovar un projecte cultural per al proper exercici. 

Pere Martínez va ésser escollit nou president d’Òmnium Granollers. Ramon Casanovas, després de dècades al capdavant d’aquest càrrec, va rebre un homenatge dels socis i va ser proclamat president d’honor de l’entitat a la nostra comarca. 

L’assemblea es va celebrar a la Sala Pax de la Parròquia de Sant Esteve de Granollers i hi van assistir socis de tota la comarca del Vallès Oriental. 

Granollers, 7 de juliol de 2008 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.