Òmnium Cultural denuncia un atac a la seu nacional

Actualitat

Marcel Mauri: “Cap agressió no ens farà renunciar al dret a l’autodeterminació i a la petició d’amnistia per als represaliats”


Barcelona, 12 de setembre de 2020 – La seu nacional d’Òmnium Cultural, ubicada a la ciutat de Barcelona, ha patit un atac amb diverses destrosses. L’entitat denuncia aquesta agressió i es referma  en el treball per la llengua, la cultura, la cohesió social i els drets civils.


Òmnium assegura que no es deixarà intimidar. Tot el contrari. Seguirà amb la denúncia a la repressió i amb la defensa de l’autodeterminació i l’amnistia per a tots els represaliats. “Si es pensen que agressions com aquesta frenaran la nostra denúncia contra la repressió de l’Estat van ben equivocats. No ens espanten! Cap agressió no ens farà renunciar al dret a l’autodeterminació i a la petició d’amnistia per a tots els represaliats. Òmnium Cultural seguirem lluitant pels drets civils i les llibertats nacionals del nostre país”, ha assegurat Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, que ha afegit: “Ahir grups d’extrema dreta campaven amb total impunitat per Barcelona i avui ens trobem la seu atacada. Serem sempre un mur contra el feixisme i la intolerància dels qui ens voldrien silenciar”.


L’agressió a la seu d’Òmnium Cultural s’ha produït hores després de l’acte, en el marc de la Diada Nacional, on es van reivindicar les 2.850 persones represaliades que hi ha Catalunya des del setembre del 2017 i on es va demanar a Pedro Sánchez l’aprovació d’una llei d’amnistia.