Òmnium Gironès, l’ANC i l’ADAC s’uneixen per crear El bosc de la llibertat per Temps de Flors

Actualitat

El muntatge conjunt de les tres entitats se centra en la llibertat i la pau pels moments que viu Catalunya

El projecte estarà format per 450 arbres de color groc i uns 6.000 coloms com el que va crear Pablo Picasso
 
Òmnium Gironès, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Ateneu d’Acció Cultural s’han unit aquest any per impulsar conjuntament el muntatge “El bosc de la llibertat” per Girona Temps de Flors, un projecte que se centra en la simbologia de la llibertat i de la pau pels moments delicats que viu Catalunya.
 
Les persones que a partir del cap de setmana que ve s’endinsin al Barri Vell de Girona per la plaça del Vi o la plaça de l’Oli i passegin pel carrer Ciutadans veuran un muntatge on la Pau i la Llibertat seran les protagonistes. Serà a través d’un bosc imaginari format per 450 arbres de color groc repartits per uns 80 balcons i amb més de 6.000 reproduccions de coloms blancs que s’enlairen cap a la llibertat. La Pau estarà representada per coloms de l’artista Pablo Picasso i la Llibertat a través del color groc, amb la simbologia que aquest color representa actualment. 
 
“El bosc de la llibertat” serà groc perquè aquest color s’ha guanyat un lloc a tots els pobles i ciutats de Catalunya per expressar el rebuig al que està passant al país i el que està passant amb els presos polítics i els exiliats. Les tres entitats consideren que cal treballar units per crear un país cohesionat capaç de tirar endavant i construir una societat justa i lliure on s’escolti la veu de tothom i tothom s’hi senti partícip.
 
La realització del projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de voluntaris de les tres entitats que s’han encarregat dels elements del muntatge; a la de Serveis Panella, que ha deixat les instal·lacions per preparar el projecte; i a la dels membres de la Brigada municipal de Girona. 
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.