Òmnium Horta-Guinardó lliura els premis del concurs fotogràfic de la jornada castellera

Actualitat

La diada fotografiada va tenir lloc el diumenge 17 de setembre, en el marc de la Festa Major d’Horta del 2017.

Dissabte 2 de desembre, als Lluïsos d’Horta, vam lliurar els premis del concurs fotogràfic de la Diada Castellera d’Horta, celebrada el 17 de setembre a la Festa Major: era just 2 mesos i mig després. El lliurament va ser també un acte per reivindicar la llibertat del nostre president Jordi Cuixart, així com la de l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, dels consellers empresonats i del lliure retorn del president del país, Carles Puigdemont i del govern a l’exili.
 
Els guanyadors van ser David Solsona, que va rebre el premi Pinya, i David Peña, guardonat amb el premi Enxaneta. Premis consistents en diploma acreditatiu, 50€ en productes de l’establiment Milar-Serret, i subscripció anual gratuïta a Òmnium Cultural, respectivament. David Solsona va llegir un text propi escrit per a l’ocasió, us l’enllacem aquí.
 
A l’acte, Roser Vallhonesta, presidenta de la Coordinadora d’Entitats d’Horta i membre del jurat, va explicar l’origen de la Diada Castellera, així com la valoració de la jornada i les perspectives de repetir-la. Joaquim Terradas, de l’Agrupació Fotogràfica dels Lluïsos i membre del jurat, va fer valoració artística de les fotografies premiades i les que estan en exposició, i també va donar alguns consells tècnics. Es va explicar també la mecànica del jurat i els criteris de selecció de les 29 fotografies que estaran exposades als Lluïsos d’Horta fins el dia 7 de gener de 2018. Una exposició que us convidem i us animem a visitar.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.