Òmnium oferirà cada mes activitats culturals exclusives per als seus associats

Actualitat

Neix “Ves de culT (amb T, de cultura)”, la nova proposta d’Òmnium per impulsar la cultura

Un tast de vins, una visita exclusiva al Palau de la Música, un especlacle de màgia amb sorteig de llibres, una obra de teatre amb 3 ‘Jordis’ com a protagonistes o un recorregut amb un artisa per la poesia plàstica de Joan Brossa són les activitats que Òmnium proposa als seus socis per aquest mes de desembre.

Però això només és un tast del que vindrà l’any que ve. Ves de culT (amb T, de cultura) neix com una iniciativa on els socis i sòcies d’Òmnium trobaran cada mes una selecció de propostes  culturals especialment pensades per a ells.

Els socis i sòcies podran gaudir de preus especials, activitats úniques especialment pensades per al programa Ves de culT, regals i sorpreses exclusives, contacte directe amb els creadors i els artistes i moltes més sorpreses que s’aniran desvetllant mes a mes.

De la cultura clàssica a la més contemporània i trencadora, la selecció d’activitats de Ves de culT combina propostes per a la família, per als més joves i per als més grans, per als que ja “van de culT” i per als que encara no hi van.

Els socis i sòcies rebran en un correu electrònic la selecció d’activitats del mes, amb tota la informació sobre les propostes, enllaços per reservar lloc i un vídeo que podran compartir per fer crèixer la cultura que ens fa forts.

Consulta aquí les activitats de Ves de culT d’aquest mes.