Òmnium Osona ja mira al 2016 amb la junta al complet

Actualitat

El país i la cohesió social pals de paller d’aquest 2016

Consolidar el procés de construcció de la República Catalana i potenciar la cohesió social, principals reptes per aquest 2016
 

El dilluns 9 de novembre, Òmnium Osona va convocar l’Assemblea General Ordinària de socis de l’entitat per exposar la feina feta durant el 2015 i els projectes i el pressupost pel 2016. La junta de l’entitat va presentar als assistents a l’assemblea la memòria d’activitats i l’estat de comptes i gestió del 2015 i, seguidament, va presentar el pla de treball i el pressupost del 2016.

Continuïtat del projecte
La meitat de la junta d’Òmnium Osona  va refrendar el seu càrrec en unes eleccions sense gaire més història. Alfred Verdaguer, que va ser coptat el 2013 com a president, ronova el càrrec fins el 2019. De la mateixa manera Marta Marly i Magda Codines entren a la junta com a vocals després de ser coptades durant el 2013 i 2014 respectivament. Els altres membres que entraven a la reelecció són Josep Castanyer com a tresorer i Jordi Ortíz, Joan Carles Àngel i Miquel Pla com a vocals. 

La Junta d’Òmnium Cultural Osona posa a disposició de tos els socis i sòcies la documentació que es va treballar a l’AGO del passat 9 de novembre. Sols cal sol·licitar-la a [email protected]
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.