Òmnium reconeix l’aportació dels sindicats catalans en la construcció d’un país millor

Actualitat

Òmnium reconeix l’aportació dels sindicats catalans en la construcció d’un país millor

Òmnium Cultural vol fer públic el seu reconeixement als sindicats catalans, que han contribuït a la construcció d’un país millor. Coincidint amb la diada del Primer de Maig, l’entitat vol destacar l’aportació històrica del món del treball i el paper imprescindible del sindicalisme català en el progrés social i nacional de Catalunya.
 
Òmnium també vol destacar el compromís vigent dels principals sindicats catalans en la defensa de l’exercici del dret a decidir el futur de Catalunya el proper 9 de novembre; una demanda compartida per la majoria de la societat catalana, com també ho és la defensa del dret a decidir un marc de relacions laborals propi, adequat a la realitat i a les necessitats del país.
 
Els treballadors i les treballadores de Catalunya han de continuar jugant un paper imprescindible en el futur del país. Òmnium assumeix que la justícia i la igualtat seran dos valors fonamentals del futur estat propi.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.