Òmnium Sants-Montjuïc es constitueix dijous

Actualitat

Serà la tercera seu territorial de l’entitat a la ciutat de Barcelona

Aquest dijous tindrà lloc l’assemblea constituent d’Òmnium Sants-Montjuïc, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20h en segona, a la Sala del Teatre de Sant Medir (c/ Constitució, 17).

L’acte comptarà amb la intervenció de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium. L’única candidatura presentada és presidida per Jordi Redondo, al costat d’Elisabeth Pérez, Jaume Colom, Carme Rodríguez, Antoni Reig, Eva Torras, Josep Sicart i Antoni Vallejo.

D’entre els objectius fundacionals d’Òmnium Sants-Montjuïc, en destaca el desplegament dels programes i accions organitzades o bé impulsades per Òmnium, com la campanya “Un país normal“. La seu és impulsada per un grup de socis que ja han participat en diverses accions d’Òmnium i van crear una Junta Gestora el setembre passat.

El 3 de març passat es va constituir Òmnium Ciutat Vella, amb l’elecció de la candidatura presidida per Toni Badia, després de la constitució d”Òmnium Gràcia, en el marc del desplegament de l’entitat a la capital catalana. Amb aquesta, Òmnium arribarà a les 31 seus territorials arreu del país.