Ovidi, Ovidi i Ovidi… emocionant homenatge al músic més compromès amb les lluites socials i els Països Catalans

Actualitat

Borja Penalba (l’artista), David Caño (el cantant), David Fernández (el pallasso) i Andreu Valor van recordar l’artista d’Alcoi

El teatre de l’Aurora d’Igualada va recuperar el divendres al vespre el crit i el cant d’Ovidi Montllor, en un recital emmarcat en la commemoració dels 20 anys de la mort del cantautor d’Alcoi.

L’homenatge, emmarcat en el cicle de poesia que organitzen conjuntament ParAnoia Accions, les llibreries Aqualata i Llegim? i Òmnium Anoia, forma part del conjunt d’homenatges espontanis que es faran arreu del país per recordar els 20 anys de vacances d’Ovidi com va proposar fa uns mesos Feliu Ventura.

El músic valencià Borja Penalba, el portaveu de la CUP David Fernàndez a la guitarra i el poeta David Caño van fer reviure les cançons d’Ovidi en un Teatre de l’Aurora ple a vessar per recordar l’artista més precari, més complert: el músic, el cantant i el pallasso. Un espectacle de música i poesia amb molt contingut emocional i polític en un concert compartit amb el cantautor Andreu Valor un dels molts músics, que com Feliu Ventura o Pau Alabajos, són els nous Ovidis del País Valencià.