Participem activament a la campanya Girona Vota

Actualitat

Òmnium Gironès participa a la campanya unitària Girona Vota

Tot va començar fa ja més de dos anys quan es va crear la Taula per la Independència, on entitats i partits polítics de la ciutat de Girona, que en aquells moments estàvem treballant de manera independent per un objectiu en comú, la independència del nostre País, ens vàrem reunir per tal de coordinar‐nos i unir forces. 
Som 8 entitats i 10 partits polítics que hem aconseguit poder organitzar‐nos i treballar per aquesta fita, tot i els diferents plantejaments i sensibilitats. De les entitats podem comptar amb ADAC, Assemblea de  Joves del Gironès, AMI, ANC, Ateneu 24 de Juny, Casal El Forn, Fundació Llibreria Les Voltes i Òmnium; dels partits, hi són representats   per   Avancem,   CUP,   Demòcrates,   ERC,   JERC,   JNC   ,   Moviment   d’Esquerres, PDeCAT, Reagrupament i SI. Això ens mostra d’una banda la diversitat, la transversalitat i la
fortalesa del moviment independentista, i per l’altra, la transcendència del moment polític i social que viu avui el nostre País.

Girona Vota serà una campanya unitària que realitzarem als barris, concebuda i pensada per explicar a tothom   la   importància   de   participar   activament   en   el   referèndum,     s’explicarà   amb arguments molt clars el perquè votar sí a un estat propi, la necessitat de superar el marc autonòmic   per   poder   tenir   les   eines   per   afrontar   les   necessitats   socials,   econòmiques, mediambientals, laborals, entre d’altres que requereix el nostre País i alhora, amb l’obertura d’un procés constituent que ens permeti crear un marc per a millorar i treure’ns les cotilles, avui obsoletes, del marc constitucional espanyol.
 

Més informació: Girona Vota

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.