Seguida amb gran interès la presentació d’«El fill de l’Italià», premi Ramon Llull, a la Seu d’Urgell

Actualitat

El passat 17 de maig al vespre, a la Sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, no hi cabia ningú més. Tothom amatent al qui ha estat número u en vendes aquest Sant Jordi 2019, Rafel Nadal.

La presentació va anar a càrrec de l’escriptor urgellenc, Albert Villaró. Durant l’acte, Nadal, ens explicà que el llibre El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la història extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra. La novel·la està emmarcada en el poble de Caldes de Malavella on un miler de joves mariners italians s’hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial.

En finalitzar l’acte, els assistents van poder comprar el llibre i van fer cua per tal de tenir una signatura de l’autor.

Abans de marxar, hi va haver un pica-pica per a tothom.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.