Prediada: camí al 9N

Actualitat

La Prediada ja és aquí! Participa de les activitats!

Arriba de nou el mes de setembre i amb ell tenim també aquí la Prediada! Aquest any, amb tot el que està passant al nostre país, no podia anar dedicat a cap altra cosa que no fos el 9N. Perquè plegats, farem possible aquesta consulta, perquè tenim dret a decidir el nostre futur!

I amb aquest lema la Marxa de Torxes recorrerà els carrers de Rubí, l’activitat principal de la Prediada. Sortirà a les 20.30 h de la plaça Onze de Setembre, tot i que us recomanem arribar una mica abans per recollir la Torxa. La Marxa finalitzarà a la plaça del Doctor Guardiet, on l’ANC de Rubí farà el lliurament als càrrecs electes de la nostra ciutat dels compromisos de les entitats rubinenques amb la consulta del 9N.

I la cosa no acaba aquí! En acabat, no marxeu de la plaça i quedeu-vos a sopar amb nosaltres, els vostres familiars o amics que, per només 5 € tindrem un sopar popular de luxe: fideuada, amanida, vi i aigua i postres. Si no us voleu quedar sense tiquet, ja el podeu comprar anticipadament al Punt d’Informació a l’antiga estació o el mateix dia a la plaça del Doctor Guardiet fins que s’esgotin.

I després del sopar, arriben els concerts! Tant joves com grans podreu gaudir de la festa i la rumba del conjunt Rumb al Bar i de l’actuació de Reclam, un grup de versions i adaptacions dels clàssics del rock en català, és a dir que sonaran tots aquells hits que ens sabem de memòria!

Pel dia 10, us hem preparat un dia rodó que no us podeu perdre!
 
 
PROGRAMA PREDIADA NACIONAL 2014 A RUBÍ
Dimecres 10 de setembre
 
20.30h – Pl. Onze de Setembre
Marxa de Torxes pel dret a decidir
Itinerari: pl. Onze de Setembre, c. Sant Cugat, c. Fondo, pl. Catalunya i pl. Dr. Guardiet
 
21.15h – Pl. Doctor Guardiet
Lliurament dels compromisos de les entitats rubinenques amb la consulta del 9N
 
21.30h – Pl. Doctor Guardiet
Sopar popular
5 €. Venda anticipada al Punt d’informació i abans del sopar a la pl. Doctor Guardiet
 
22.30h – Pl. Doctor Guardiet
Concert de “Rumb al Bar” (22.30h) i de “Reclam” (00.00h)
 
Hi haurà servei de Bar