Premi Amadeu Oller de poesia

Actualitat

Per quart any consecutiu Òmnium Sants-Montjuïc, entitat defensora i promotora de la cultura del nostre país, participa com a col·laboradora en el premi Amadeu Oller.

Aquest important esdeveniment cultural del barri de La Bordeta, al bell mig del districte de Sants-Montjuïc, ha donat a conèixer un bon nombre de poetes joves, en el seu dia inèdits, que mitjançant el certamen han vist impresa la primera edició de la seva obra i han estat catapultats per tal que el gruix dels lectors els hagi pogut conèixer.

Enguany el jurat va fallar el primer premi a favor de Juana Dolores Romero per la seva obra Bijuteria. El proper dia 22 de juliol, després d’altres intents frustrats, havia de celebrar-se la festa literària del lliurament del guardó que a causa del confinament per la pandèmia, primer, i per les mesures excepcionals preses recentment en motiu del rebrot de la malaltia, malauradament ha hagut de ser aplaçada fins a la tardor.

Malgrat tots els entrebancs, res pot enterbolir l’èxit de la brillant guanyadora d’aquest prestigiós premi. Per molts anys a la Juana Dolores i moltes gràcies als organitzadors per tota la bona feina feta.

Llarga vida a l’Amadeu Oller de poesia!