Presentació de ‘Revoltats’ a Calella

Actualitat

“Revoltats” és un diàleg entre Oriol Junqueras i Justo Molinero, conduït per Saül Gordillo.

Dissabte 18 d’abril Òmnium Cultural Montnegre va voler aprofitar la proximitat de la Diada de Sant Jordi per presentar el darrer llibre del periodista calellenc més rellevant del moment, Saül Gordillo. Gordillo, cap de continguts digitals d’El Periódico de Catalunya, soci d’Òmnium, i membre del jurat del Premi de Comunicació d’Òmnium Cultural –premi que es lliura cada any durant la Nit de Santa Llúcia–, reuneix en aquest llibre Justo Molinero, locutor de ràdio, presentador de televisió i president del Grup Tele Taxi, i Oriol Junqueras, doctor en Història i president d’Esquerra.

L’acte es va celebrar al Teatre Orfeó Calellenc i va reunir més de dues centes persones encuriosides pel tàndem format pels dos protagonistes de Revoltats (Ara llibres). Junqueras, però, va haver de suspendre tots els actes previstos per dissabte hores abans de l’acte per motius personals, i és que acabava de néixer la seva filla. Així, doncs, Gordillo i Molinero van tirar endavant la presentació del llibre sense evitar cap tema, per polèmic que fós, i van parlar sobre llengua, corrupció, política, societat, sexe, etc. El debat, per tant, estava servit.

A la sortida, van ser moltes les persones que van voler que Saül Gordillo i Justo Molinero els signessin un exemplar del llibre, fet que va provocar cues a la porta del teatre. En resum, tot un èxit aconseguit gràcies a la feina feta per l’autor, l’editorial i la Llibreria La Llopa.

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.