Presentació del llibre “Ho tornarem a fer” de Jordi Cuixart a Tortosa

Actualitat

El passat divendres 6 de setembre es va presentar a Tortosa el llibre de Jordi Cuixart escrit des de la presó: “Ho tornarem a fer“. A l’acte ens van acompanyar la Liz Castro (escriptora i activista) i Xavier Antich (filòsof i membre de la Junta nacional d’Òmnium).

Amb la moderació del periodista Oriol Gracià, van establir una conversa al voltant de la desobediència civil no-violenta, citant exemples de lluites d’arreu del món en les quals s’ha emmirallat Cuixart a l’hora d’escriure l’assaig.

Ho tornarem a fer,  editat per Ara Llibres, és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat per Cuixart després de més de 22 mesos a la presó i 52 sessions de Judici a la Democràcia del  Tribunal Suprem.

 

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.