Primera junta després de vacances

Actualitat

Tornem a ser aquí amb més ganes de llibertat, cultura, país… esperem que hàgeu gaudit de la nostra terra i descansat com hem fet nosaltres. Després de les vacances i comencem de nou amb piles carregades.

Ens continuem reunint cada primer dijous de mes. Aquesta vegada ens hem reunit telemàticament el dijous 2 de setembre.

Hem parlat de la Diada de l’11 de setembre, del projecte de les Biblioteques vivents, de l’acte homenatge pels veïns del barri presos a Mauthausen, de l’Ateneu la Bòbila, de fer un altre Revoltes, la següent AGO…

Us informem que tenim 2 candidatures inscrites al premi Rafel Juncadella.

També us informem que farem la II Jornada de Treball de junta el 21 de setembre a L’Ateneu.

Tenim la intenció de fer un acte en memòria de l’1 d’octubre a la Marquesina de la Via Júlia. L’objectiu és revifar i no oblidar l’1 d’octubre.

Participem en el festival de sopes que serà el 17 d’octubre. Vine a gaudir de la diversitat culinària que tenim al barri. No et perdis aquesta experiència gastronòmica i sobretot si vens no deixis de tastar l’escudella de lletres que fem Òmnium Nou Barris. Te’n lleparàs els dits!!

Tenim la proposta de portar al barri l’exposició dels 60 anys d’Òmnium.
Veiem molt necessari activar voluntariat i el contacte amb entitats per desenvolupar els diferents projectes.

Hem decidit col·laborar amb la junta d’Horta en el Correllengua. Hem proposat muntar una taula rodona amb lingüistes, gent del barri i joves
Ja us avisarem.

La Propera junta serà dijous 7 d’octubre 2021.

Soci o sòcia, que estàs llegint aquest butlletí, ens falten mans per tirar endavant els projectes per defensar la llibertat, la llengua i la cultura del nostre país. Pensa que tu també pots posar el teu granet de sorra a Òmnium Nou Barris.

T’esperem.

Salut!