Primera Passejada de Memòria Viva de l’Alt Camp

Actualitat

El dia 15 de juny iniciarem la I Passejada de Memòria Viva de l’Alt Camp, amb la voluntat que pugui tenir continuïtat en el futur.

La idea és poder descobrir espais que normalment no es mostren al públic, bé sigui perquè són llocs privats, o bé perquè són zones públiques que normalment no s’ensenyen en els recorreguts turístics.

Comptem amb el suport i amb l’assessorament dels Espais Ocults de Reus (https://espaisocults.wixsite.com/espaisocults), una experiència pionera en aquest tipus d’activitats de descoberta.

En aquesta I Passejada farem una visita a l’antiga fàbrica d’Anís Mallorquí (Ctra. Alcover cantonada Ctra. Tarragona, davant del Bon Preu del Portal Nou). Aquest espai es convertirà, en breu, en un restaurant, i és una immillorable ocasió per descobrir aquest local tal i com era abans de la seva reconversió.

Oferirem tres moments de visita: a les 11, les 12 i les 13 h. En cadascuna de les hores es formaran grups d’unes 15-20 persones com a màxim, que faran el recorregut per les diferents dependències, guiades per un voluntari que anirà explicant els diferents espais d’interès arquitectònic, econòmic o històric. La visita duraria una mitja hora, aproximadament. En el cas que hi hagués molta demanda es plantejaria fer més grups (a les 10.30, 11.30, 12.30, etc.)

Per poder participar en la visita seria convenient fer la reserva prèvia a: [email protected], indicant l’hora preferible d’inscripció.