Programa d’activitats de l’aula gran

Actualitat

Per als mesos de gener, febrer i març de 2018

La majoria de sessions es fan a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, els dijous de les 17.30 h a les 18.45 h. Les sessions són principalment conferències-debat sobre llengua, cultures, ciència, música, astronomia, història, etc. També s’organitza l’Aula Clàssica amb sessions de música i òpera els dimarts a l’Aula Gran (a la seu d’Òmnium Terrassa), i sortides culturals.

Podeu consultar tota la programació al document adjunt.

Per a participar de qualsevol acte, cal inscriure-s’hi prèviament, ja que les places són limitades. Les inscripcions es poden fer tots els dimarts de 10 a 13 h a les oficines de l’Aula Gran situades a la seu d’Òmnium Terrassa (primer pis del Centre Cultural de Terrassa, rambla d’Ègara, 340). 

L’Aula de formació permanent de la gent gran, va ser fundada en l’any 1991, amb l’objectiu de promocionar i difondre la cultura de l’àmbit universitari entre la gent gran mitjançant conferències i altres activitats culturals complementaries. La nostra entitat és oberta a totes les persones adultes interessades a ampliar els seus coneixements culturals en totes les branques del saber. L’Aula Gran de Terrassa forma part de l’ Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA) i està tutelada per la Universitat Politècnica de Catalunya que certifica la qualitat i nivell cultural de les nostres activitats.