Projecte l’Estoneta: abril – juny 2021

Actualitat

A l’abril, havent iniciat el tercer trimestre escolar, vam començar el projecte l’Estoneta conjuntament amb l’entitat Atzavara-Arrels.

L’Estoneta han sigut 10 sessions d’una hora setmanal de tallers de llengua catalana on hi han participat un total de 15 dones vinculades a l’entitat Atzavara i que estan aprenent el català. L’objectiu de les sessions era crear un espai de confiança per poder compartir i intercanviar coneixements.

El projecte s’ha realitzat al Centre Cívic de Ferreries, on Òmnium Cultural Terres de l’Ebre tenim la seu. Ha comptat amb la participació de 4 dones voluntàries d’Òmnium que han sigut les qui han realitzat les sessions, amb un grup de matí i un de tarda.

L’últim dia del taller, vam fer una visita guiada al riu Ebre a bord del Sirgador, on totes les participants vam poder gaudir d’una experiència única i compartir una bona estona.

Havent finalitzat el projecte i havent fet una bona valoració, de ben segur que amb el nou curs escolar podrem donar-li continuïtat i millorant-lo en molts aspectes. Volem seguir compartint Estonetes!