“Seguint diverses rutes, diferents entitats, col·laboradors i persones voluntàries distribuiran la Flama portada des del cim del Canigó”

Actualitat

Seguint diverses rutes, diferents equips de foc distribuiran la Flama portada directament del cim del Canigó.

Cada any, la matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya i els equips de foc, des de fa més de 50 anys, ara coordinats per Òmnium Cultural, possibiliten la seva distribució arreu dels Països Catalans amb l’objectiu que totes les fogueres de la nit de Sant Joan pugui rebre aquesta flama. I un any més, la Flama arribarà a l’Alt Penedès i, des del Santuari de Foix a Torrelles, es distribuirà per tots els municipis que ho han sol·licitat, gràcies a l’esforç d’entitats i associacions culturals de la comarca.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.