Somescola.cat crida a la mobilització per al proper 12 de setembre

Actualitat

La Plataforma Somescola.cat prepara concentracions també a les comarques nord-orientals el dia 12 per defensar el català a l’escola

Tal com anunciava la coordinadora Somescola.cat en la reunió d’urgència d’aquest dilluns dia 5, la plataforma fa una crida a la mobilització per al proper 12 de setembre, dia d’inici del curs escolar.

Amb aquesta finalitat, Somescola.cat posa a partir d’avui a disposició dels centres educatius el cartell amb el lema ‘Per un país de tots, l’escola en català’, amb l’objectiu de refermar el suport de tots a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa. El cartell es pot descarregar des d’aquí. Animem tothom a imprimir-lo i fer-lo córrer.

Somescola.cat també ha reforçat les accions empreses fins ara, com és la signatura per part dels ajuntaments catalans de la moció en favor de l’escola en català i l’adhesió de centres escolars, particulars i entitats al manifest de Somescola.cat, que ja supera les 21.000 adhesions.

Recordem que el proper dia 12 de setembre Somescola.cat ha convocat concentracions a les 19 h davant els ajuntaments de totes les viles i ciutats.