Somescola rep la Medalla d’Or de Barcelona per la defensa de l’escola catalana

Actualitat

L’Ajuntament de Barcelona reconeix també la tasca cívica i social en el camp de l’educació feta per Somescola

Somescola.cat ha rebut aquest dimecres la Medalla d’Or de la ciutat de Barcelona en reconeixement “a la tasca cívica i social en el camp de l’educació i del compromís en defensa de l’escola pública catalana de qualitat”, atorgada per l’Ajuntament de Barcelona.

En nom de la coordinadora formada per 43 entitats, la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, va recollir la Medalla d’Or lliurada per l’alcalde Xavier Trias.

Somescola.cat va ser un dels 25 guardons individuals i col·lectius que han destacat aquest 2014 en el desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics. El guardó es va crear el 1997 per commemorar el centenari de l’annexió dels pobles del pla a la ciutat.  

Els altres 5 premiats a proposta del Consell Plenari Municipal van ser Julio Ríos Gavira, per la seva trajectòria dins el món associatiu i que ha tingut com a objectiu la promoció i conservació de les tradicions i la cultura de les diferents regions; Dolors Renau i Manén, pedagoga, psicòloga, política i directora de l’escola d’educadors especialitzats Flor de Maig de la Diputació de Barcelona que ha treballat per la divulgació en defensa dels valors democràtics, del dret de les dones i de la pau i els drets humans; el fotògraf esportiuManuel Martín Román, a títol pòstum; i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, per la seva tasca a favor d’un transport públic sostenible i segur.

 

medalla honor aj bcn foto familia somescola

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.